Pályázatírás

Adjon lendületet a cégének, éljen a pályázati lehetőségeivel!

A PÁMEN Iroda Kft. szakképzett csapata feltérképezi az Ön vállalkozásának működését, fejlődési mutatóit, valamint az aktuális pályázati lehetőségek mellett közép- és hosszútávú stratégiát épít fel, az ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK SIKERE ÉRDEKÉBEN!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az elemzéstől, a pályázatíráson át egészen az elnyert pályázatok menedzseléséig!

Monitorizálás

Egy pályázatot beadni a legkönnyebb! Megfelelően előkészíteni, az adott Szervezet igényeire szabni, méretezni az igazán komoly feladat. Bármely konstrukció esetében a legfontosabb, hogy a pályázatírást megelőzően megismerjük cége működését, ismerjük annak erősségeit, gyengeségeit, hogy a projekt megvalósítása során könnyen és gördülékenyen jusson Szervezete az elnyert forrásokhoz, azokat gyorsan és hatékonyan tudja felhasználni! A monitorizálás során a PÁMEN Iroda Kft. teljeskörű képet kap Szervezete működéséről, melynek köszönhetően szakértőink megkezdhetik a projekttervezés(ek) folyamatait.

Projekttervezés/előminősítés

Profi csapatunk ismereteinek köszönhetően megkezdhetik pályázati projektek generálását, tervezését. A tervezés során az aktuális és a jövőben megjelenő konstrukciókhoz tudjuk igazítani lehetőségeit. A tervezésbe bevonva Pályázóinkat biztosítjuk a személyes konzultáció lehetőségét, hogy az a kiírt pályázat az igényeihez maximálisan illeszkedjen! Az előminősítésnek köszönhetően nem csupán fel tudjuk tréningezni vállalkozását, de tiszta képet kaphat arra vonatkozóan, hogy az adott konstrukcióban reális esélyekkel tud-e pályázni. Nem hitegetjük, az Ön sikere a mi sikerünk is!

Pályáztírás

A projekt ötlete kapcsán úgy érzi folyamatosan falakba ütközik? Könyvelője nem küldi a szükséges dokumentumokat? Szakági tervezőt nem talál? Ajánlatadók csak ígérgetnek? A PÁMEN Iroda Kft. szakértő csapatára van szüksége! Széleskörű ismerettel rendelkező szakértő stábunknak köszönhetően, megfelelő rutinnal rendelkezünk, hogy az adminisztratív terhet levegyük válláról. Pályázatíróink nem csupán a pályázat megírásában tudnak segítségére lenni, hanem a szükséges dokumentáció beszerzésében, összeállításában egyaránt.

Projektmenedzsment

Elnyert támogatás megvalósítása a legédesebb teher! Szervezete napi ügyvitele mellet Támogatói Okiratban vagy Támogatási Szerződésben foglalt határidőket kell figyelnie? A napi kötelezettségein túl a vállalt pályázati kötelezettségeit is teljesítenie kell? A PÁMEN Iroda Kft.-vel Önnek csak a napi feladataira kell koncentrálnia! Csapatunk a Szerződés megkötésétől a fenntartási kötelezettsége végéig a segítségére van! A támogatás hatálybalépését követően projektinditó megbeszélést szervez, mely során az érintetettek részére pontos ütemtervet készít, az elvégzendő feladatok megvalósításának érdekében felelősöket rendel, hogy a források lehívása, a projekt sikeres megvalósítása a lehető leghatékonyabban történjen! A precíz megvalósításnak köszönhetően Önnek nem csupán időt takarítunk meg, hanem pénzt is, hiszen egy alulfinanszírozott, nem kellő hatékonysággal megvalósuló projekt a Szervezete likviditását is veszélyeztetheti.

DOLGOZZON VELÜNK A SIKERES PÁLYÁZAT ÉRDEKÉBEN

Bízza pályázati ügyeit a PÁMEN Iroda Kft. munkatársaira, és a jövője biztos kezekbe kerül. Tapasztaltak, felkészültek és nagyon elszántak vagyunk, mindezt ügyfeleink érdekében. A mi szaktudásunk, kitartó és pontos munkavégzésünk, és a pályázati rendszerekben való jártasságunk mind az közös sikerünket szolgálja!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Töltse ki az alábbi mezőket, és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!