Könyvelés

A könyvelés minden vállalkozás életében kulcsfontosságú. A könyvelők nélkül egy kis-és középvállalkozás se működne elég hatékonyan, olyan munkafolyamatokat visznek végbe, melyhez a szakmai tudás és az elhivatottság elengedhetetlen.


Nálunk, a PÁMEN Iroda Kft.-nél kizárólag olyan szakemberek dolgoznak, akik már rendelkeznek elegendő tapasztalattal, és az Ön vállalkozását is képesek olyan magas színvonalon adminisztrálni, hogy Önt később ne érje váratlan kiadás.

KATA bevételi nyilvántartások vezetése

Magyarországon minden 3. kis- és középvállalkozás a KATA adózási formát választja, ami valóban az egyik legegyszerűbb adózási forma cégek és egyéni vállalkozók számára. Mi segítünk Önnek a gördülékeny adminisztrációban, annak érdekében, hogy vállalkozása folyamatosan a maximumon tudjon működni. A bevételek nyilvántartásával folyamatosan monitorozhatja vállalkozásának hatékonyságát, így megkönnyítve Önnek a döntéshozatalt a különböző beruházási és likviditási kérdésekben.

A személyre szabott nyilvántartások olyan adatokkal látnak el minket, melyekkel könnyen fel tudjuk térképezni a költségoptimalizálási lehetőségeket is. Csapatunkban tapasztalt könyvelők dolgoznak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a támogassák a vállalkozás sikerét!

Egyéni vállalkozó egyszeres könyvvitele

Ha Ön is egyéni vállalkozó, levesszük Önről a könyvelés terhét! Bízza profikra a könyvelést!

Az egyéni vállalkozások egyszeres könyvitelét elvégezzük, ha Ön nem kedveli a számok világát. A PÁMEN Iroda Kft. több mikro- és kisvállalkozásnak tudott már segíteni ebben, és Önnek is nyújtunk szakmai támogatást ezen a területen. Mindent alaposan elvégzünk, ellenőrzünk, hogy ne legyenek később felmerülő problémák.

TAO kettős könyvvitelt vezető Gazdasági Társaságok könyvelését

Ha Ön gazdasági társaságban tevékenykedik, és szüksége van sok tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségére a könyvelést illetően, keressen minket bizalommal! Amennyiben a vállalkozásánál TAO kettős könyvvitelt vezetnek, mindenképp érdemes megbízható könyvelőt keresni, hiszen már ezen a területen elengedhetetlen a szakami tudás.  PÁMEN Iroda Kft. csapata kitűnő szakmai referenciával rendelkezik, különböző profilú kisebb-nagyobb cégek számára végzik jelenleg is könyvelést.

KIVA kettős könyvvitele vezető Gazdasági Társaságok könyvelését

Gazdasági társaságok (KKt., Bt., Kft., Nyrt., Zrt.,) esetén sok cég számára a legjobb választás lehet a KIVA ( kisvállalati adó) kettős könyvvitel. Sok előnnyel rendelkezik ez az adózási forma. Amennyiben Ön ezt a könyvelési eljárást választja, illetve cége így kezdte meg a tevékenységét, akkor segítünk Önnek és cégének. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik vállalatunk ezen a területen és mindent megteszünk, hogy Önnek is a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Alapítványok, Egyesületek, Sportkörök kettős könyvvitelét

Alapítványt, Egyesületet, Sportkört alapítana? Válasszon minket a könyvelés lebonyolítására! Ezen társaságok könyvelése eltér a gazdasági társaságokétól, de nekünk nem okoz gondot. A  PÁMEN Iroda Kft. segít Önnek és csapatának elérni a célt, támogatni a jóügyet! Tanácsokkal látjuk el, és elvégezzük a szükséges jogi, adminisztratív lépéseket, hogy minél többet tudjanak kihozni a cégükből.

BÍZZA SZAKEMBERRE A KÖNYVELÉSI, BEVALLÁSI FOLYAMATOKAT!

Minden vállalkozással kapcsolatos újításokról, jogszabályokkal tisztában vannak könyvelőink. Annak érdekében, hogy Önnek a költségek szempontjából a legjobb legyen, tájékoztatást adnak a különböző adózási formákról, de arról is tájékoztatnak, hogy egyes típusoknál mik okozhatnak problémát.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Töltse ki az alábbi mezőket, és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!