Könyvelés

A legjobb könyvelőt kiválasztani minden cégnek nehéz feladat. Befolyásolja a választás a vállalat egyedi igényei valamint szempontjai. Felmerülhetnek kételyek: megbízhatunk-e a könyvelőben, gazdaságilag megéri-e, olyan szolgáltatót választottunk akinek ez a szakterülete, van-e szakmai felelősségbiztosítása.

Hogy miért essen a választás a PÁMEN IRODA Kft-re?

Nos, a válasz három egyszerű tézisen alapszik.

1.      Szervezetünk szerződés szerint, számlával igazoltan, felelősségbiztosítással dolgozik, mind emellett titoktartást vállal.

Filozófiánk szerint, a megbízható könyvelőnek felelősséget és garanciát kell vállalnia a munkájáért. A titoktartás alapvető kötelezettség egy megbízható könyvelőnél. Ügyfeleink az általuk fizetett díjért cserébe minőségi szakmai munkát kapnak.

2.      A technikai felkészültség megléte

A könyvelői munka ellátásának minimum feltétele a megfelelő technológiai háttér, a különböző vállalatirányítási rendszerek, könyvelő és bérszámfejtő programok legális birtoklása. Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet ügyfeleink adatainak védelmére. Számítástechnikai hátterünk mellett elengedhetetlennek tartjuk, hogy kollégáink tudása ne csak naprakész, hanem folyamatosan bővülő legyen. Ennek érdekében munkatársaink folyamatosan képzik magukat.

3.      Az ügyfelek mindennapjainak szerves része vagyunk

Mindennapi kapcsolattartásra törekszünk ügyfeleinkkel, annak érdekében, hogy a vállalat életét befolyásoló döntésekben megalapozott tanácsadást tudjunk nyújtani. Nem csak biztosítunk, de sarkalljuk is ügyfeleinket a havi számlaegyeztetés személyes kivitelezésére. A személyes konzultáció során alkalmunk van még jobban megismerni a vállalat mindennapjait, feltérképezhetjük az esetlegesen felmerülő problémákat és megelőző lépéseket tehetünk. Könyvelés során nem csak a tételeket könyveljük, de ismerve, hogy ügyfeleink milyen tevékenységeket folytatnak, javaslatot teszünk a különböző adókedvezményekre illetve pályázati lehetőségekre.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését ne habozzon, keresse fel kollégánkat, kérjen személyes konzultációt!